Kanggo Makita 12V

  • Urun BL1021B BL1041B Penggantian Baterai untuk Makita 10.8V 12V MAX CXT Baterai Lithium-ion

    Urun BL1021B BL1041B Penggantian Baterai untuk Makita 10.8V 12V MAX CXT Baterai Lithium-ion

    Baterei lithium-ion 12V maks CXT 2.0Ah 4.0Ah nggabungke kinerja efisiensi dhuwur kanthi keseimbangan sing apik lan baterei geser sing ergonomis, lan indikator level pangisian baterei LED on-board sing trep.

    Baterei 12V max CXT 2.0Ah lan baterei 4.0Ah minangka inti saka seri alat Makita 12V max CXT lengkap, nggabungake kinerja kanthi ergonomis lan ukuran sing kompak.Urun digunakake kanggo ngganti baterei lithium-ion Makita 12V max CXT lan bisa nggunakake pangisi daya lithium-ion Makita 12V max CXT kanthi efisiensi dhuwur.