Kabar Perusahaan

  • Lampu Kerja Tanpa Kabel Universal

    Lampu Kerja Tanpa Kabel Universal

    Apa sampeyan lagi lelungan kemah, mancing ing wayah wengi, ing bengkel, utawa kudu madhangi omah nalika mati listrik, lampu kerja tanpa kabel kudu.Kabel universal iki ...
    Waca liyane
  • Cathetan babagan nggunakake adaptor daya

    Cathetan babagan nggunakake adaptor daya

    Cathetan babagan nggunakake adaptor daya Kaping pisanan, voltase nominal saka sumber daya umum nuduhake voltase output sirkuit mbukak, yaiku, voltase nalika ora ana beban lan voltase nalika ora ana output saiki, supaya bisa uga dingerteni manawa voltase iki minangka wates ndhuwur ...
    Waca liyane
  • Cara nggunakake Adaptor Baterei kanggo Dyson Vacuum Cleaner

    Cara nggunakake Adaptor Baterei kanggo Dyson Vacuum Cleaner

    Sugeng rawuh nggunakake Adaptor Baterei Kanggo Pembersih Vakum DYSON V6 / V7 / V8 Kita duwe model ing ngisor iki, sing sampeyan pilih yaiku salah sawijining, ayo deleng instruksi manual ing ngisor iki.Kompatibel karo V6 Series V7 Series V8 Series Makita 18V baterei MT18V6 MT18V7 MT18V8 DeWalt 20V baterei...
    Waca liyane
  • Carane nggunakake Inverter Power Supply Baterei

    Carane nggunakake Inverter Power Supply Baterei

    Sugeng Rawuh Gunakake Pasokan Daya Baterei UIN01 kanthi Lampu LED & Port USB Ganda & Outlet AC, kene aku bakal ngenalake fungsi lan instruksi kanggo sampeyan.Kita duwe model ing ngisor iki, sing sampeyan pilih minangka salah sawijining, nanging manual instruksi universal.Kompatibel karo Seri Ma...
    Waca liyane
  • Tas ransel baterei sing wis ditunggu-tunggu saiki kasedhiya!

    Tas ransel baterei sing wis ditunggu-tunggu saiki kasedhiya!

    Sugeng rawuh kanggo nggunakake seri Portable Power Pack: UIN03 Tas ransel iki cocok kanggo baterei lithium 18V / 20V kanthi ransel kerja kursi kertu papat baterei.Bisa cocog karo 4 alat lan baterei 18V/20V saka merek sing padha utawa merek sing beda kayata: Makita, Bosch, Dewalt, Black&Decker/Stanley/Porter Cab...
    Waca liyane
  • Para rawuh anyar!Adaptor pembersih vakum Dyson sing paling serbaguna

    Para rawuh anyar!Adaptor pembersih vakum Dyson sing paling serbaguna

    Sugeng Rawuh nggunakake Adaptor Baterei Kanggo DYSON V6/V7/V8 Vacuum Cleaner 21.6V V6 Adaptor Baterei kanggo Dyson V6/V7/V8 Series Vacuum Cleaner,Adaptor Baterei kanggo Dewalt 20V,Makita/Milwaukee/Bosch/Black&Decker/Stanley/Porter Kabel 18V Baterei Lithium dikonversi dadi Dyson V6 / V7 / V8 Vacuum Cleaner.Iki ...
    Waca liyane
  • Kedatangan Anyar: Sugeng rawuh nggunakake Inverter Daya Baterei

    Kedatangan Anyar: Sugeng rawuh nggunakake Inverter Daya Baterei

    Kaya sing wis kasebut sadurunge, Urun tetep maju, terus berinovasi, lan nggawe produk anyar sing nggawe urip luwih apik lan luwih trep.Apa ana sing anyar?Ing ngisor iki minangka introduksi gedhe kanggo seri inverter baterei t ...
    Waca liyane
  • Warta produk anyar Urun: Kipas tanpa kabel sing bisa diisi ulang lan bisa mbledhos energi

    Warta produk anyar Urun: Kipas tanpa kabel sing bisa diisi ulang lan bisa mbledhos energi

    Kaya sing kasebut ing kaca Babagan Kita, ing taun 2021, Urun bakal terus berkembang, lan 18 proyek produk anyar bakal diluncurake siji-sijine.Salah sijine yaiku kipas tanpa kabel sing bisa diisi ulang portabel lan sumunar sing bakal dakkenalake kanggo sampeyan.Iki tenan kekuatan ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake piranti listrik sing dicekel tangan?

    1. Sadurunge nggunakake alat kasebut, tukang listrik full-time kudu mriksa manawa kabel kasebut bener kanggo nyegah kacilakan sing disebabake sambungan salah saka garis netral lan garis fase.2. Sadurunge nggunakake piranti sing wis suwe ora digunakake utawa lembab, tukang listrik kudu ngukur whet ...
    Waca liyane
  • Produk Explosive Anyar ing 2021 8 lampu ekstensi LED kanthi antarmuka USB

    Produk Explosive Anyar ing 2021 8 lampu ekstensi LED kanthi antarmuka USB

    Rahayu kanca-kanca sing tansah tresna lan ngetutake Urun!Taun iki minangka taun sing paling akeh kanggo riset lan pangembangan produk anyar.18 produk anyar bakal diumumake siji-sijine.Dina iki, kita bakal ngenalake 8 lampu ekstensi LED kanthi int...
    Waca liyane
  • Lampu camping ruangan paling apik ing kene

    Lampu camping ruangan paling apik ing kene

    Lampu kerja ruangan anyar Urun wis teka.Wis peteng ndhedhet lan cahya wengi luwih dibutuhake.Lampu bakal diuripake ing jam 5 sore ing sasi.Kanca-kanca sing butuh, cepet-cepet tuku alat lampu ruangan khusus.Amarga lampu iki pisanan ...
    Waca liyane