NDELENG OPO LAIN KITA

  • awoh (10)
  • awoh (7)
  • awoh (15)

Nepangaken kita

Founded in 2013, Shenzhen Yourun Tool Battery Co., Ltd. minangka produsen profesional ngembangake lan ngedol baterei alat kanggo ngganti baterei alat merek terkenal, kalebu adaptor baterei, pangisi daya, wadhah, konektor, inverter, hardware, lan sapiturute. produk wis didol ing saindhenging donya lan menang reputasi apik saka wong-wong mau.

Saiki kita riset lan ngembangake luwih akeh produk elektronik: baterei notebook, baterei kendaraan listrik, baterei alat prower, baterei lithium, baterei isolasi nikel-hidro-nikel, pangisi daya alat daya, Adapater Baterei, Baterei & Gantungan Alat, Lampu Kerja LED Tanpa Kabel, Genggam Tanpa Kabel Senter, Kipas Angin Isi Ulang Portable, Inverter Daya Baterei, Gun Lem Panas, Gun Panas Tanpa Kabel, lampu solar, sumber tenaga surya, produk aplikasi baterei sing bisa diisi ulang sekunder, impor lan ekspor barang lan teknologi.

Kita duwe sistem manajemen sing lengkap lan ilmiah.Shenzhen Yourun Tool Battery Tool Co., Ltd. wis dikenal dening industri amarga Integritas, kekuatan lan kualitas produk.Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi, bimbingan lan rembugan bisnis.

PRODUK

VIEW PRODUK

  • Produk Unggulan
  • Tekane Anyar
  • facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • vk-bunder