Generator Inverter Daya 200W kompatibel karo Milwaukee M18 18V Baterai Lithium

Katrangan singkat:

Pasokan langsung Pabrik Urun, Inverter Pasokan Daya Portabel DC menyang AC kanggo Milwaukee M18 18V. USB lan USB-C lan Outlet AC, inverter baterei kanthi lampu LED kanggo Milwaukee 18V, DC 18V nganti AC 110V Portable Power Inverter, Adaptor Inverter kanthi Ngisi Daya Cepet Tipe-C & Lampu Kerja LED.


Detail Produk

Tag produk

* ✅【Portable Power Inverter】200 watt Portable Power Supply Charger, pas kanggo Milwaukee USB adaptor baterei karo AC stopkontak 110V ~ 120V, 60 Hz, DC kanggo AC pangisi daya, daya seluler, Works gedhe kanggo jinis cilik piranti listrik. Camping Penyetor Camping kabutuhan.Kaya lampu utawa radio.

* ✅【Kompatibilitas Adaptor Inverter】 Inverter sumber daya iki mung bisa digunakake kanggo baterei lithium 18V Milwaukee, kayata 48-11-1840, 48-11-1850, 48-11-1815, 48-11-1820, 482-11-1820 , 48-11-1860, 48-59-1850 lan liyane.

* ✅【Pengisi Daya USB & lampu kerja LED】output 1: Tipe-C,PD.output 2: USB / QC3.0.output 3: 200LM LED karya light.Gunakake karo M18 baterei geser (ora klebu) ing situs proyek kanggo ngisi piranti elektronik cilik (smartphone, MP3, MP4, kamera, iPads, tablet iPhone lan piranti USB liyane) nalika daya AC ora kasedhiya .

* ✅【Ukuran Kompak & Multiple Aman Proteksi】 Power inverter kanggo DeWalt dibangun ing penggemar lan sekring, kang bisa nyegah suhu dhuwur utawa sirkuit cendhak nalika digunakake, Diagnostik karo lampu indikator kanggo komunikasi status baterei."Lampu Ijo" tegese kerja normal, "Lampu Abang" tegese baterei entek.(CATATAN: Inverter ora bisa diisi daya)

* ✅【Kualitas Sawise Penjualan】Paket kalebu: 1 * Adaptor Inverter (tanpa baterei).30 dina ora ana alesan kanggo bali.garansi 1 taun.










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita