Warta Industri

  • Pira saka 9 jinis lampu sing umum digunakake kanggo cahya ruangan sing sampeyan ngerti?

    Pira saka 9 jinis lampu sing umum digunakake kanggo cahya ruangan sing sampeyan ngerti?

    1. Lampu dalan Dalan minangka arteri kutha.Lampu dalan utamane nyedhiyakake lampu wengi.Lampu jalan minangka fasilitas cahya sing dipasang ing dalan kanggo nyedhiyakake visibilitas sing dibutuhake kanggo kendharaan lan pejalan kaki ing wayah wengi.Lampu dalan bisa nambah kahanan lalu lintas, nyuda kekeselen driver, impr...
    Waca liyane
  • Apa peralatan sing sampeyan butuhake kanggo camping ruangan?

    Apa peralatan sing sampeyan butuhake kanggo camping ruangan?

    Camping minangka gaya urip ruangan jangka pendek lan kegiatan favorit para penggemar ruangan.Campers umume bisa teka ing camping mlaku utawa mobil.Camping biasane dumunung ing lembah, tlaga, pesisir, suket lan panggonan liyane.Wong ninggal kutha rame, bali menyang alam sepi, ...
    Waca liyane
  • [Inverter] Sing luwih apik, sing aman, sing luwih cocog kanggo sampeyan

    [Inverter] Sing luwih apik, sing aman, sing luwih cocog kanggo sampeyan

    Inverter nuduhake piranti sing ngowahi arus langsung voltase rendah saka baterei panyimpenan dadi arus bolak-balik 110V utawa 220V kanggo nyuplai daya kanggo peralatan rumah tangga.Mbutuhake baterei panyimpenan kanggo nyedhiyakake daya kanggo ngasilake arus bolak-balik.Sumber daya inverter nuduhake kabeh ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih lampu camping?Merk endi sing luwih apik kanggo lampu kemah/lampu kemah?

    Cara kanggo milih lampu camping?Merk endi sing luwih apik kanggo lampu kemah/lampu kemah?

    Wong wis biasa urip sibuk.Saben minggu iku siklus tanpa wates saka Senin nganti akhir minggu.Wabah wabah kasebut ndadekake akeh wong mandheg mikir babagan bebener lan tujuan urip.Peralatan elektronik saya tambah ora bisa dipisahake.Kabeh jinis informasi mabur ing saindhenging ...
    Waca liyane
  • Struktur lan prinsip pengeboran sing bisa diisi ulang

    Struktur lan prinsip pengeboran sing bisa diisi ulang

    Latihan sing bisa diisi ulang diklasifikasikake miturut voltase blok baterei sing bisa diisi ulang, lan ana 7.2V, 9.6V, 12V, 14.4V, 18V lan seri liyane.Miturut klasifikasi baterei, bisa dipérang dadi rong jinis: baterei lithium lan baterei nikel-kromium.Baterei litium luwih entheng...
    Waca liyane
  • Cara ngisi bor sing bisa diisi ulang lan perkara sing kudu digatekake

    Cara ngisi bor sing bisa diisi ulang lan perkara sing kudu digatekake

    1. Cara nggunakake pengeboran sing bisa diisi ulang 1. Ngundhuh lan mbongkar baterei sing bisa diisi ulang Cara nyopot baterei saka bor sing bisa diisi ulang: Cekel gagang kanthi kenceng, banjur pencet kancing baterei kanggo nyopot baterei.Instalasi baterei sing bisa diisi ulang: Sawise konfirmasi positif lan ne ...
    Waca liyane
  • Apa tingkat discharge baterei lithium?

    Apa tingkat discharge baterei lithium?

    Apa tingkat discharge baterei lithium?Kanggo kanca-kanca sing ora nggawe baterei lithium, padha ora ngerti apa tingkat discharge baterei lithium utawa nomer C saka baterei lithium, apa maneh tingkat discharge baterei lithium.Ayo sinau...
    Waca liyane
  • Bentenipun antarane adaptor daya lan pangisi daya

    Bentenipun antarane adaptor daya lan pangisi daya

    Bentenipun antarane adaptor daya lan pangisi daya 1. struktur beda Power adaptor: Iku piranti elektronik kanggo peralatan elektronik hotspot cilik lan peralatan konversi daya.Iki kalebu cangkang, trafo, induktor, kapasitor, chip kontrol, papan sirkuit cetak, lsp.
    Waca liyane
  • Apa tegese debit baterei C, 20C, 30C, 3S, 4S?

    Apa tegese debit baterei C, 20C, 30C, 3S, 4S?

    Apa tegese debit baterei C, 20C, 30C, 3S, 4S?C: Iki digunakake kanggo nuduhake rasio arus nalika baterei diisi lan kosong.Iki uga disebut tarif.Iki dipérang dadi tingkat discharge lan tingkat daya.Umumé, iki nuduhake tingkat discharge.Suhu 30 C...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan cacat baterei lithium ternary lan baterei lithium wesi fosfat

    Baterei fosfat wesi lithium lan baterei lithium ternary loro jinis umum saka baterei kanggo kendaraan listrik, piranti daya, lan sapiturute, supaya apa prabédan antarane loro baterei iki, ing ngisor iki minangka comparison saka baterei lithium wesi fosfat lan baterei lithium ternary, Hope foll...
    Waca liyane
  • Cara nggunakake Tas Baterei Daya Portable

    Cara nggunakake Tas Baterei Daya Portable

    Sugeng rawuh kanggo nggunakake seri Portable Power Pack:UIN03 UIN03-MK:Cocok Kanggo baterei Makita UIN03-BS:Cocok Kanggo baterei Bosch UIN03-DW:Cocok Kanggo baterei Dewalt UIN03-BD:Cocok Kanggo baterei Black&Decker UIN03-SP:Cocok Kanggo Stanley/ Kabel Porter TSLet's 1 Base plate 2 Baterai...
    Waca liyane
  • Yunrun Battery melu acara amal konvensi kecantikan

    Yunrun Battery melu acara amal konvensi kecantikan

    Ing Tibet, akeh wong sing tresna marang dheweke lan nganggep dheweke minangka papan suci ing atine.Nanging, kanthi mundhake jumlah turis sing ditampa, nyebabake polusi sing akeh banget.Ing tanggal 31 Juli 2021, kita ngumpulake klompok wong sing tulus lan apik banget kaya taun-taun sadurunge.Ing...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2