Pira saka 9 jinis lampu sing umum digunakake kanggo cahya ruangan sing sampeyan ngerti?

1. Lampu dalan

Dalan iku arteri kutha.Lampu dalan utamane nyedhiyakake lampu wengi.Lampu jalan minangka fasilitas cahya sing dipasang ing dalan kanggo nyedhiyakake visibilitas sing dibutuhake kanggo kendharaan lan pejalan kaki ing wayah wengi.Lampu dalan bisa nambah kahanan lalu lintas, nyuda kekeselen driver, nambah kapasitas dalan lan njamin keamanan lalu lintas.Penampilan sing apik, dekorasi sing kuwat, area cahya sing gedhe, efek cahya sing apik, sumber cahya sing konsentrasi, cahya seragam, sorotan cilik, gampang dikontrol lan dijaga, umume dhuwure 6-12 meter.
Lampu camping

Panggonan sing ditrapake: dalan gedhe, overpass, parkir, stadion, lapangan barang, pelabuhan, bandara lan alun-alun luang umum.

2. Lampu plataran

Umume, lampu lampu dalan ruangan kurang saka 6m, lan komponen utama kalebu: sumber cahya, lampu, lengen lampu, tiang lampu, bagean pondasi flange sing dipasang, 6 potongan.Amarga karakteristik lampu taman kasebut, nduweni fungsi kanggo ngresiki lan dekorasi lingkungan.Iki uga disebut lampu taman lanskap.

Panggonan sing ditrapake: lampu ruangan ing dalan alon kutha, jalur sempit, area omah, obyek wisata, area omah, taman, kampus, taman, vila, kebon botani, alun-alun lan papan umum liyane.Dhuwur lampu plataran umume kalebu: 2,5m, 3m, 3,5m, 4m, 4,5m, 5m lan 6m.

3. Lampu sorot

Minangka jeneng kasebut, iku minangka lampu sing ditrapake ing pekarangan.Bahan awak lampu pekarangan kalebu wesi (baja Q235), bahan campuran aluminium sing diarani aluminium (unsur logam liyane kudu ditambahake amarga kekerasan aluminium ora cukup), stainless steel (model umum yaiku 201 lan 304), tembaga, marmer, kayu, resin. , wesi, lsp.

Teknologi pangolahan lampu rumput kalebu: nglereni laser + amben lipat plus welding kanggo mbentuk cetakan pasir: wesi lan aluminium tuang lan tembaga tuang, cetakan logam die casting: wesi (bahan tipis) lan aluminium tuang, cetakan resin, padhet. mesin kayu, mesin marmer, lsp;

Perawatan lumahing: umume semprotan plastik utawa cat, semprotan cat ruangan, lan anodize permukaan aluminium sadurunge nyemprotake plastik utawa perawatan cat;Lampu camping

Bahan transmisi cahya kalebu: kaca PMMA tiruan marmer PE PO PC, etc;Sumber cahya umum saka lampu pekarangan kalebu lampu hemat energi, gelembung jagung LED, tabung neon LED T4/T5;Cara mbenakake: sekrup ekspansi umume digunakake kanggo ndandani, lan kandhang lantai uga bisa digawe yen tamu pengin nglakoni;Cara mbenakake sumber cahya umum: dilengkapi tutup lampu keramik E14 E27 utawa krenjang dasi T4/T5;Die cast aluminium lan wedhi cast aluminium loro diprodhuksi dening cetakan karo dimensi tetep.

Panggonan sing ditrapake: Wiwit perkembangane, lampu pekarangan wis akeh digunakake ing taman lan papan sing apik, komunitas bangsawan, vila taman, plaza lan papan ijo, papan wisata, resort, lapangan golf, kaendahan lampu ruang ijo kanggo tanduran perusahaan, pencahayaan ruang ijo omah. , dalan pejalan kaki komersial lan gaya liyane miturut lingkungan panggunaan lan desain sing beda.Wis asalé macem-macem jinis, kang dipérang dadi enem kategori: Eropah lawn lamps, modern lawn lamps klasik lawn lamps Anti maling lawn lamp, lanskap lampu pekarangan lan LED lawn lamp.

4. Lampu malang

Dhuwur umume 3-15m.Komponen utama kalebu macem-macem sumber cahya, bahan transparan, awak lampu, piring flange, bagean sing dipasang ing pondasi, lan liya-liyane. Amarga macem-macem, kaendahan, kaendahan, representasi lan karakteristik arsitektur kanggo ngresiki lan dekorasi lingkungan, diarani lampu lanskap.

Panggonan sing ditrapake: tlaga, area omah, obyek wisata, area omah, taman, kampus, taman, vila, taman botani, alun-alun gedhe, dalan pejalan kaki lan papan umum liyane.

5. Lampu dikubur

Lampu lantai umume digunakake ing bidang pencahayaan ilmiah lan teknologi ing China.Amarga dikubur ing lemah kanggo cahya manungsa, iku dijenengi minangka lampu lantai.Ana rong jinis sumber cahya: sumber cahya biasa lan sumber cahya LED.Sumber cahya LED daya dhuwur lan sumber cahya LED daya kurang umume monochromatic.Awak lampu umume bunder, persegi, persegi panjang lan busur, lan sumber lampu LED duwe pitung warna.Werna padhang banget.

Lampu lemah LED nganggo awak aluminium cor presisi, panel polesan stainless steel utawa panel paduan aluminium, sambungan anti banyu berkualitas tinggi, cincin segel karet silikon, kaca sing dikuatake kanthi refraksi sudut multi, sing anti banyu, tahan bledug, tahan bocor lan tahan karat.Wangun prasaja, wangun kompak lan alus, paduan aluminium, awak lampu stainless steel, kaca tempered 8-10mm tebal, tutup PC.

Panggonan sing ditrapake: alun-alun, restoran, vila pribadi, taman, ruang konferensi, ruang pameran, kaendahan lingkungan masyarakat, bar panggung, pusat perbelanjaan, patung parkir, papan wisata lan papan liyane kanggo dekorasi cahya.

6. Lampu Dinding

Sumber cahya saka lampu tembok umume lampu hemat energi.Bahan kasebut umume stainless steel, produk aluminium lan produk wesi.Penyemprotan elektrostatik ing permukaan awak lampu.Awak lampu umume dilas nganggo wesi datar.Instalasi prasaja, pangopènan trep lan konsumsi daya kurang.Umumé, sumber cahya iku lampu hemat energi.Sawise uyuh elektrostatik, lumahing awak lamp padhang lan resik, karo padhange seragam lan syarat kinerja anti-karat kuwat.Sajrone instalasi, biasane ana papat sekrup kanggo ndandani, lan ana kekuwatan sing cukup kanggo ndandani.

Panggonan sing ditrapake: umume diselehake ing komunitas, taman, utawa kepala kolom, ngapresiasi banget.

7. Sorotan

Lampu sorot minangka cahya sing nemtokake manawa cahya saka permukaan sing dipadhangi luwih dhuwur tinimbang lingkungan sekitar.Iki uga disebut sorotan.Umumé, bisa ngarah menyang arah apa wae, lan struktur kasebut ora kena pengaruh iklim.

Panggonan sing ditrapake: papan kerja area gedhe, garis bangunan, stadion, overpass, monumen, taman, kasur kembang, lan liya-liyane.Sudut sinar metu cahya banjir amba utawa sempit, lan sawetara variasi yaiku 0 ° ~ 180 °.Beam saka sorotan utamané sempit.

8. Lampu ngumbah tembok

Lampu cuci tembok uga diarani lampu proyeksi LED linier.Amarga bentuke dawa, uga diarani lampu garis LED.Parameter teknis kasebut padha karo lampu proyeksi LED.Dibandhingake karo lampu proyeksi LED kanthi struktur bunder, lampu cuci tembok LED kanthi struktur strip nduweni efek boros panas sing luwih apik.
Lampu camping

Panggonan sing ditrapake: Utamane digunakake kanggo dekorasi lan lampu arsitektur, uga kanggo nggambarake bangunan gedhe!LED digunakake akeh amarga hemat energi, efisiensi cahya sing dhuwur, warna sing sugih, umur dawa lan karakteristik liyane!

9. Referensi rega pasar lampu rumput:https://www.urun-battery.com/


Wektu kirim: Oct-25-2022