Lampu kerja LED tanpa kabel

  • Senter kanggo Milwaukee 18V Torch kanggo Milwaukee Cordless LED Work Light

    Senter kanggo Milwaukee 18V Torch kanggo Milwaukee Cordless LED Work Light

    Iki minangka lampu kerja genggam portabel tanpa kabel, sing bisa dicekel nganggo tangan utawa diselehake ing desktop kanggo lampu. Iku Senter kanggo Milwaukee 18V Torch kanggo Milwaukee Cordless LED Work Light,Lampu Tempat Kerja, Lampu Sorot Genggam Luar Ruangan. Senter iki cocok kanggo baterei ion lithium 18V Milwaukee kayata baterei M18 (48-11-1811, 48-11-1815 dll). Lampu kerja sing ora bisa diisi ulang kudu dipasangake karo baterei Milwauke m18 nalika digunakake .

  • Urun 15W Handle LED Sorotan & Senter

    Urun 15W Handle LED Sorotan & Senter

    Lampu Kerja LED Tanpa Kabel sing Bisa Diisi Ulang, Lampu Banjir Kerja Portabel Max1600 LM, Kompatibel karo Piranti Daya 14-21V Baterei Lithium ion, Senter Konverter Adaptor Baterai Alat Tanpa Kabel.

    Kompatibel karo 7 merek baterei ing ngisor iki lan ana 4 kombinasi:

    1.Kanggo Makita;ULE05MK

    2. Kanggo DeWalt, Milwaukee;ULE05DM

    3. Kanggo BOSCH;ULE05BS

    4. Kanggo Black & Decker, STANLEY, Kabel Porter;ULE05BD

  • Lampu Kerja Bertenaga Baterei Portabel Tanpa Kabel 60W Bisa dipasang kanthi magnet

    Lampu Kerja Bertenaga Baterei Portabel Tanpa Kabel 60W Bisa dipasang kanthi magnet

    Lampu Kerja LED Tanpa Kabel sing Bisa Diisi Ulang, Lampu Banjir Kerja Portabel 3000 LM, Kompatibel karo Piranti Daya 14-21V Baterei Lithium ion, Senter Konverter Adaptor Baterai Alat Tanpa Kabel.

  • Lampu Kerja LED Lampu Kerja LED Tanpa Kabel Portabel 10W Urun

    Lampu Kerja LED Lampu Kerja LED Tanpa Kabel Portabel 10W Urun

    Lampu Kerja LED Tanpa Kabel sing Bisa Diisi Ulang,1200Lampu Banjir Kerja Portabel LM, Kompatibel karoPOwer Tools 14-21Baterei V Lithium ion, Senter Konverter Adaptor Baterai Alat Tanpa Kabel.

    Kompatibel karo 7 merek baterei ing ngisor iki lan ana 4 kombinasi:

  • Lampu Kerja Daya Baterai Portabel Urun 20W Tanpa Kabel

    Lampu Kerja Daya Baterai Portabel Urun 20W Tanpa Kabel

    Iki minangka produk anyar sing dirancang dening kita.Dibandhingake karo versi sadurunge sing didol ing Amazon, sawetara optimasi wis digawe ing fungsi lan struktur:

    1. Tipe baterei sing kompatibel beda-beda: versi lawas ing Amazon mung kompatibel karo Makita / Dewalt / Black & Decker / Porter / Stanly / Ryobi baterei iki ora kompatibel karo Bosch / Milwaukee;versi anyar kompatibel karo merek Bosch / Milwaukee / batre Craftsman ing basis saka versi Amazon lawas;

    2. Nalika versi Amazon lawas nggunakake baterei Ryobi, mung baterei Makita bisa digunakake, ora bisa nggunakake sembarang merek bebarengan karo salah siji saka Bosch/Milwaukee/Dewalt/Black&Decker/Porter/Stanly ing wektu sing padha, lan anyar versi bisa nggunakake sembarang merek ndhuwur baterei nalika nggunakake Ryobi / Craftsman, amarga Papan baterei fleksibel kanggo ngganti.

  • Lampu Kerja Bertenaga Baterai Portabel Urun 18W Tanpa Kabel

    Lampu Kerja Bertenaga Baterai Portabel Urun 18W Tanpa Kabel

    Lampu kerja nduweni fluks sing padhang 1600-2000lm, luwih nyaman digunakake karo mata lan ora mengaruhi karya.Desain portabel, bisa gampang digawa.Bisa diselehake ing lemah sing rata.Pancing dibukak lan digantung ing udhara kanggo mesthekake yen papan kerja sampeyan surem.