Senter kanggo Milwaukee 18V Torch kanggo Milwaukee Cordless LED Work Light

Katrangan singkat:

Iki minangka lampu kerja genggam portabel tanpa kabel, sing bisa dicekel nganggo tangan utawa diselehake ing desktop kanggo lampu. Iku Senter kanggo Milwaukee 18V Torch kanggo Milwaukee Cordless LED Work Light,Lampu Tempat Kerja, Lampu Sorot Genggam Luar Ruangan. Senter iki cocok kanggo baterei ion lithium 18V Milwaukee kayata baterei M18 (48-11-1811, 48-11-1815 dll). Lampu kerja sing ora bisa diisi ulang kudu dipasangake karo baterei Milwauke m18 nalika digunakake .


Detail Produk

Tag produk

  • 【Lampu kerja genggam portabel tanpa kabel】 Iki minangka lampu kerja genggam portabel tanpa kabel, sing bisa dicekel nganggo tangan utawa diselehake ing desktop kanggo cahya. Iku Senter kanggo Milwaukee 18V Torch kanggo Milwaukee Cordless LEDCahya Kerja,Lampu Tempat Kerja,Lampu Sorot Outdoor Handhel.
  • 【Kanggo Milwaukee 18V Lithium Ion Battery】Senter iki cocok kanggo Milwaukee 18V lithium ion baterei kayata M18 baterei (48-11-1811, 48-11-1815 etc). .
  • 【Kanggo Milwaukee Torch】Lampu tangan 3 mode cahya putih: Sorotan: 600lm;Obor: 1200lm;Sorotan lan Obor: 1600lm.Lampu sorot dirancang kanthi sirah lampu sing bisa diputar 110 °, sampeyan bisa nyetel menyang sudut sing cocog sing disenengi.ora ketompo ngendi iku dumunung, emits cahya padhang ing amba becik.
  • 【Comfort to Carry Indoor & Outdoor Work Light】Lampu kerja bisa digunakake ora mung kanggo lampu njero ruangan nanging uga lampu ruangan, kayata panggunaan ruangan kanggo hiking, asu mlaku-mlaku, camping, ekspedisi ara-ara samun, nyopir kewan lan sapiturute. dirancang karo nangani non-slip, kang nyaman kanggo nindakake.Lan ana 2 tombol: tombol daya ing sisih lan tombol imbuhan cahya ing ngarep.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita