Lampu LED adaptor pangisi daya kanggo baterei Makita 14-18V

Katrangan singkat:

Adaptor pangisi daya baterei URUN karo lampu LED kanggo Alat Makita Baterei, karo port USB & Tipe C Adaptor pangisi daya, kanggo Pangisi daya USB Telpon lan Pengisi Daya Tipe C, Adaptor Sumber Daya karo Lampu Kerja LED sing kompatibel karo baterei alat Makita 18V, transfer portabel cilik lan entheng headlamp,cocog kanggo lampu darurat ruangan lan njero ruangan, ngisi daya, lsp. Kanthi klip sabuk, sampeyan bisa mbebasake tangan lan nyedhiyakake tenaga kanggo sandhangan pemanasan listrik.


Detail Produk

Tag produk

  • 【Pengisi Daya USB & Port DC 12V】output 1: Tipe-C,PD.output 2: USB / QC3.0.output 3: 1 DC 12V port 2A. Gunakake karo baterei geser BL1850 (ora klebu) ing situs proyek kanggo ngisi piranti elektronik cilik (smartphone, MP3, MP4, kamera, iPads, tablet iPhone lan piranti USB liyane) nalika daya AC ora. kasedhiya.
  • 【Perfect Fit】 kanggo Makita 18V lithium-ion baterei: BL1815 BL1820, BL1830, BL1840, BL1850, BL1860 etc.
  • 【Lampu kerja LED】 Dilengkapi sistem lampu kilat LED 300 lm, ana telung mode: padhang 100 lm/200 lm/300 lm, cocok kanggo kemah, kerja ruangan ing peteng lan akeh acara liyane.
  • 【Gampang Digawa】 Bisa dipasang ing pinggul kanthi sabuk, sampeyan bisa nggunakake baterei Makita kanggo ngisi daya telpon nalika mlaku-mlaku utawa nalika kerja ing dhuwur.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita