150W 2-Port Power Inverter Kompatibel karo Milwaukee 18V Baterei

Katrangan singkat:

150W 2-Port Power Inverter Kompatibel karo Milwaukee 18V Baterei, ngowahi DC 18V dadi AC 110V-120V utawa 220-240V (opsional), karo 1AC lan 2 USB lan 1 USB-C port output, lan 1 DC 24V 3A port input, 200LM Lampu LED, Inverter Daya Portabel / Adaptor Pangisi daya kanggo Ngarep lan ruangan. Bisa dilengkapi karo rong baterei bebarengan, sing bisa digunakake kanggo ngisi daya baterei, ngisi daya ponsel, tablet, lampu penggemar lan peralatan rumah tangga listrik cilik, uga minangka lampu darurat ruangan lan njero ruangan.


Detail Produk

Tag produk

  • ✅【Dual USB lan AC Outlet 】EID 150W Power Inverter(⭐Wigati: Ora ana baterei, Inverter mung) Dibangun ing AC Outlet: 110V ~ 60HZ, 2x Port USB: 5V/2.4A, Kanthi Cooling port lan Lampu LED.DC kanggo pangisi daya AC, Daya apa wae saka inverter daya, kayata tablet, laptop, UAV, penggemar listrik, lsp.
  • ✅【Kompatibel kanggo Baterei Milwaukee】Gunakake apa wae sing Kompatibel karo baterei Milwaukee M18 18V Lithium kanggo menehi daya, Lan gunakake baterei kanggo wektu kerja sing luwih suwe lan kabutuhan daya sing luwih dhuwur, produk kita cilik lan trep, gampang digawa. Kompatibel kanggo Baterei Milwaukee 18V Lithium, kayata 48-11-1815,48-11-1820,48-11-1822,48-11-1840,48-11-1850,48-11-1860 etc., dadi kanggo baterei Milwaukee generator cilik.
  • ✅【Lampu Kerja LED】Dilengkapi lampu kerja LED 200LM, (Pencet tombol On/off putih dhisik, banjur tombol lampu abang).pas kanggo pangopènan listrik, lampu darurat, lan lampu camping ruangan, Mung stasiun inverter daya portabel dening baterei 18 volt kanggo camping, hiking, lelungan lan ing.Gadget gedhe kanggo solusi daya ruangan, super entheng.
  • ✅ 【Perlindhungan Aman】 Ana proteksi sirkuit cendhak, proteksi liwat saiki, proteksi Undervoltage lan konsumsi daya sing sithik;
  • ✅【Pènget Safety】Pènget: Daya maks inverter daya 150W, mula priksa manawa daya piranti listrik kudu kurang saka 150W saka daya dirating inverter.
  • ✅【Sawise Penjualan】 30 dina bali, hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon, layanan online layanan pelanggan 24 jam
  • ⭐【Cara nggunakake】 Mangga Pencet tombol putih On/off dhisik (pencet lengkap kanggo On/off, supaya sampeyan bisa nggunakake USB etc.).banjur tombol lampu abang.Other digunakake,Lan penet kanggo 1.5 detik, lampu LED bakal murup.Pencet cendhak kanggo ngalih padhange cahya.Lan yen sampeyan pengin mateni lampu, pencet uga suwene 1,5 detik.










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita