300W 4 channel Portable Power Supply Inverter kanggo Camping Outdoor cahya darurat lan daya

Katrangan singkat:

URUN UIN02-MIL 300w Power Inverter Generator kompatibel karo baterei Milwaukee M18, karo AC 300W, DC lan 2USBand 1 PD3.0 port Output, Dilengkapi baterei MIlwaukee M18, bisa digunakake minangka pangisi daya panyimpenan energi portabel utawa lampu portabel kanggo cahya, nggunakake minangka Portable Power Station utawa Portable Power Supply kanggo Ngarep lan njaba Power Outage Gunakake.


Detail Produk

Tag produk

Inverter sumber daya bisa diarani Inverter Sumber Daya Portabel / Stasiun Daya / Bank Daya sing Bisa Diisi Ulang / Lampu LED Mini, lsp, nalika dipasang baterei lithium sing cocog.Lan bisa digunakake kanggo ngisi daya telpon, tablet lan piranti cilik liyane kanthi output USB / USN C / DC / AC.
Werna, LOGO, jinis antarmuka lan tampilan sing beda bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.Padha alus lan kompak, sampeyan bisa nindakake ing ngendi wae.

* 【Kompatibel】 Inverter baterei iki kanggo baterei lithium Milwaukee M18 18V, kayata 48-11-1815, 48-11-1820, 48-11-1822, 48-11-1840, 48-11-1850, 48-11-1850, 1860 etc., nguripake kanggo baterei Milwaukee menyang generator cilik.

* 【Pembangkit Listrik Portable 300W】Kapasitas gedhe, bisa kompatibel karo 4 baterei lithium Milwauke 18V, sing nyedhiyakake daya 300W sing stabil lan aman.Gelombang sinus sing diowahi bisa ngowahi daya DC baterei Milwaukee 18V dadi daya AC100V-120V AC sing luwih stabil kanggo nguwasani peralatan elektronik, darurat ing lingkungan tanpa daya kayata pemadaman listrik, kemah, turu ing mobil, lsp.

* 【Dual USB lan Tipe C output】Power Inverter Dibangun ing Dual USB,USB: 5/2.1A Tipe -C: 5~9V/2A Max 18W (QC 3.0) DC: 12V/5A.Wis pirang-pirang output lan bisa nguwasani macem-macem piranti kanthi unit siji.Bisa nguwasani smartphone, laptop, TV, VCR, kulkas mobil, speaker, proyektor, lan liya-liyane. Daya maksimum inverter yaiku 300W, mula priksa manawa daya piranti listrik kurang saka 300W saka daya sing dirating. inverter (mung output lan ora bisa ngisi baterei)

* 【Lampu Kerja LED】 Inverter Power Supply Portable dilengkapi lampu LED, sing bisa digunakake minangka lantern utawa kanggo tujuan liyane, supaya sampeyan bisa yakin sanajan ana gangguan listrik.Yen ana darurat, nyedhiyakake safety kanthi daya lan cahya sing cukup.loro mode: balok kuat 1200 lumen + sinar lemah 600 lumen.

* 【Garansi】 Dilengkapi BMS kanthi IC canggih, kanthi proteksi kakehan / proteksi sirkuit cendhak / proteksi voltase luwih / proteksi voltase kurang / proteksi deteksi suhu sing ora normal, daya otomatis mati nalika ora normal.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita