Adaptor Baterei sing ditrapake kanggo Milwaukee 18V dikonversi dadi Dewalt 20V Alat adaptor baterei

Katrangan singkat:

MIL18DL minangka adaptor daya baterei Lithium sing ditrapake kanggo konversi baterei lithium Milwaukee M18 18V sing diowahi dadi baterei lithium DEWALT18V 20V.Kanthi konverter iki, sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanggo piranti baterei lithium DeWalt 18V 20V, Gunakake baterei lithium Milwaukee M-18 18V minangka baterei umum alat baterei lithium DeWalt 18V / 20V.


Detail Produk

Tag produk

1. Adaptor Baterei ditrapake kanggo Milwaukee 18V dikonversi dadi adaptor baterei Dewalt 20V, alat listrik adaptor konverter baterei lithium.

2. Ing ndhuwur konverter ditrapake kanggo Dewalt XR DCB seri 18V 20V piranti listrik baterei lithium, lan alat daya listrik kudu kompatibel karo model baterei Dewalt kang minangka DCB200, DCB201, DCB203, DCB204, DCB205, DCB206 lan 18MAX) 20V baterei lithium.

3. Ing ngisor konverter kompatibel karo Milwaukee M18 18V lithium ion baterei: M-18 48-11-1828 48-11-1815 48-11-1840 48-11-1860 48-11 -1890 baterei lithium.

4. Proteksi safety kanthi desain sing padhet, bahan ABS berkualitas tinggi. Adaptor baterei iki bisa ngunci piranti lan baterei kanthi rapet, tanpa ngeculake utawa mlumpat.Iki tahan suhu dhuwur, ngidini sampeyan bisa kerja kanthi yakin.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita