USB Power Source Adaptor kanggo Milwaukee M12 12V Lithium-ion Baterei

Katrangan singkat:

Adaptor Pangisi Daya Sumber Daya USB kanggo Baterei Lithium-ion Milwaukee M12 12V, Adaptor Sumber Daya Portabel kanthi Port USB 2.1A & Outlet DC 12V, Adaptor Pangisian Daya Piranti USB (M12 Adaptor), warna abang, kanggo sumber daya M12 nyedhiyakake pangisian daya portabel sing trep kanggo baterei M12 lan piranti USB.


Detail Produk

Tag produk

  • 【Kompatibilitas】Adaptor Daya Kompatibel karo paket baterei Milwaukee M12 12V 48-11-2401, 48-11-2402, 48-11-2420, 48-11-2430,48-11-2441, 48-11-2440, 48-11-2440, 48-11-2440, 48-11-2440, 48-11-2440 sumber daya menehi daya portabel trep kanggo baterei M12 lan piranti USB.
  • 【Port USB & DC】: Adaptor Kanthi port USB 5V 2.1A lan siji port DC 12V 3A, nyedhiyakake pangisi daya cepet kanggo umume piranti elektronik, kayata telpon, tablet, lan uga ngisi daya kanggo M12 Heated Gear kanggo fungsi tambah, Iku sampurna kanggo ing karya utawa njobo.
  • 【Instalasi sing gampang】 Adaptor Sumber Daya Portabel 12V Iki Digawe saka bahan ABS sing tahan geni, Desain kompak profesional lan gampang dipasang.Kanggo dangu ora nggunakake, please misahake saka baterei
  • 【Fitur Superior】: Konverter baterei nduweni ukuran cilik, sing gampang digawa lan disimpen.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita