Adaptor Pengisi Daya USB lan Tipe C kanggo baterei Milwaukee 18V

Katrangan singkat:

Adaptor pangisi daya cocok kanggo baterei Milwaukee 18V, kanthi lampu LED lan port input DC baterei, lan port USB lan Tipe C USB C, Kanggo lampu LED adaptor pangisi daya baterei Milwaukee. Iki dirancang kanthi klip sabuk, sing bisa nyandhang lampu kepala adaptor pangisi daya iki. ing sabuk lan nglengkapi karo baterei, kang bisa digunakake kanggo ngisi daya lan cahya piranti karo antarmuka USB.Iku cilik, hotspot, ekonomi lan ditrapake, lan digunakake digunakake.


Detail Produk

Tag produk

  • [Kompatibel karo baterei Milwaukee] Ditrapake kanggo baterei lithium Milwaukee M18: (48-11-1811, 48-11-1815, 48-11-1841, 48-11-1850, 48-11-1852, 48-1860, 48-1852 lsp).Paket kalebu: 1 * adaptor USB + 1 * kabel daya DIY
  • [pangisi daya telpon seluler USB] bisa ngisi 2 piranti elektronik sing kompatibel karo USB cilik.Output saiki 5V 2A mbisakake pangisi daya luwih cepet lan wektu tunggu luwih cendhek.Cocog banget kanggo ngisi daya ponsel, kamera, radio lan piranti liyane.
  • [Port DC: 18 V nganti 12 V deceleration bertahap] Siji DC12 V 1.5 A ~ 2 A sumber daya output, daya ruangan, bisa ngisi produk cilik karo antarmuka DC, kayata jaket panas lan sandhangan.Baterei dolanan DIY.
  • [lampu LED 300lm] dilengkapi lampu kerja LED 300lm.Pencet saklar kanggo ngganti status cahya: urip, urip, sumunar utawa mateni.Cocog kanggo lampu camping ruangan, pangopènan listrik lan lingkungan kerja liyane.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita