Adaptor baterei DM18D karo port USB

Katrangan singkat:

Adaptor baterei DM18D karo port USB minangka produk nganyari adaptor DCA1820.Ngonversi baterei Milwaukee 18V lan baterei lithium Dewalt 20V dadi alat baterei Dewalt, sing padha karo baterei panggantos alat Dewalt.


Detail Produk

Tag produk

  • 【Kompatibilitas Inggih】DM18Dadaptor bisa panggantos kanggo Dew 20v lithium mlaku pribadi 18V lawas.Kompatibel karo Dew DCB200 DCB201 DCB203 DCB204 DCB205 DCB206 lan kanggo baterei Milwauke M18 48-11-1852 48-11-1840, 48-11-1815, 48-11-1820.
  • 【Perlindhungan Aman】 Adaptor baterei 20V ikiDM18Dwis Multiple Proteksi Aman, Digawe saka bahan ABS fireproof, Kompatibel karo Dew Ni-Cad18V baterei DW9095 DW9096 DW9098 DW9099 DC9096 DC9098 DC9099 DE9039 DE9095 DE9096 DE9098.
  • 【Port 1USB】 Antarmuka output USB 2A, nguripake baterei 20V dadi bank pwer. Iki nyedhiyakake pangisi daya cepet kanggo umume piranti elektronik, kayata telpon, tablet, lan malah kaya penggemar utawa lampu, lan peralatan soldering.
  • 【Aplikasi Wide】 Iki DM18DAdaptor BatereiPanggantos kanggo Dew 18V Tools, dianggo kanggo impact driver, palu pengeboran, ngawut-awut drive, circular saw, gilingan, Cordless Tools etc, Kanthi gadget sethitik iki, ngijini sampeyan kanggo nggawe terus nggunakake piranti lawas.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita