Adaptor baterei Dyson V6 kanggo Baterai Lithium Makita 18V Diowahi dadi baterei Dyson V6

Katrangan singkat:

Adaptor Baterei Dyson V6 kanggo Baterai Lithium Makita 18V Diowahi dadi Baterei Dyson V6, Bisa digunakake karo Pembersih Vakum Absolute Kewan Seri Dyson V6.V6 Baterai Adaptor kanggo Dyson V6 Vacuum Cleaner, Ngonversi kanggo Makita 18V Baterai Lithium kanggo Dyson V6 SV03 SV04 SV09 DC62 DC59


Detail Produk

Tag produk

item nilai
Model MT18V6
Merk URUN
Panggonan asal Provinsi Guangdong, China
Tegangan Input 21.6V
Tegangan Output 21.6V
Jinis produk Konverter baterei
Fungsi Adaptor baterei kanggo Makita 18V Lithium Baterei ngowahi kanggo Dyson V6 Vacuum Cleaner

Kita uga duwe model Adaptor Baterei ing ngisor iki kanggo Dyson V6 Vacuum Cleaner. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.Kompatibel karo Seri V6:

Kompatibel karo
Seri V6
Baterai Makita 18V Kab
MT18V6
Baterai DeWalt 20V
DW20V6
Baterei Milwaukee 18V
MIL18V6
Baterai Bosch 18V Kab
BOS18V6
Black&Decker, Kabel Porter, baterei Stanley 18V
BPS18V6
1 [PLEASE] Item iki mung adaptor baterei, dudu baterei.Adaptor ora bisa ngisi baterei utawa pembersih vakum.
Lan ora bakal nganggo baterei.Yen mandheg kerja dumadakan nalika ngresiki 10 nganti 20 detik.Sampeyan mung kudu ngisi daya sampeyan kanthi lengkap
baterei, banjur, nggunakake.Lan Disaranake nggunakake baterei ing ndhuwur 4Ah.Sakabèhé, wektu panggunaan gumantung saka kapasitas baterei sing diinstal.Tips Anget: Copot adaptor nalika ora digunakake.
2 [Kompatibel karo Makita 18V Baterai Lithium] Ngonversi kanggo Makita 18V baterei BL1820 BL1830 BL1840 BL1850 BL1860 BL1850B BL1860B kanggo kanggo Dyson V6 baterei.Yen sampeyan ora duwe baterei V6, nanging sampeyan duwe Mak.. 18v baterei.Dadi, sampeyan mung kudu njaluk adaptor, banjur sampeyan bisa nggunakake lan nggarap pembersih vakum v6.
3 [Kanggo sampurna karo Vakum seri Dyson V6] Adaptor MT18V6 Kita Kompatibel karo Tongkat Tanpa Kabel Dyson V6 lan Model Pembersih Vakum Genggam: V6 SV03 SV04 SV05 SV06 SV07 SV09, DC59 DC58 DC61 DC62 V72, Motor V6, Motor V6 Pemicu V6, V6 Slim, V6 HEPA Vakum, V6 Bebas Kabel Vakum, V6 Mobil + Prau, V6 Bayi + Bocah, V6 Top Dog, V6 Kasur, lan V6 Fluffy Cordless Vacuum Cleaner.(✖ CATETAN: MUNG kanggo vakum seri V6, dudu kanggo V7 V8 V10 V11 DC31 DC45, DC34, DC44 ✖)
4[Gampang kanggo nginstal lan mbusak] Konverter "MT18V6" gampang digunakake, sampeyan mung kudu masang adaptor V6 menyang dasar vakum tanpa kabel V6 banjur lebokake Maki.. baterei lithium 18v menyang adaptor, sing nggawe karya reresik luwih trep lan prasaja. Yen karya reresik wis rampung, mbusak kabeh.
5 [Smart Protection System] Adaptor V6 iki tundhuk karo standar uji keamanan FCC RoHS lan CE;Dibangun ing over-discharge, over-voltage, over-current, lan proteksi over-suhu, aman lan dipercaya.Dirancang nganggo lampu indikator, nalika lampu "Ijo", nuduhake karya normal, lan yen lampu dadi "Abang", tegese baterei wis entek.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita