Adaptor baterei Dyson V7 kanggo Baterai Lithium Makita 18V

Katrangan singkat:

Adaptor Baterei Dyson kanggo Baterai Lithium MAKITA 18V Diowahi dadi Baterei Dyson V7, Bisa digunakake karo Pembersih Vakum Absolute Kewan Seri Dyson V7.Ganti Baterai Dyson V7, Adaptor Dyson Makita kanggo Dyson V7 Vacuum Cleaner.


Detail Produk

Tag produk

item nilai
Model MT18V7
Merk URUN
Panggonan asal Provinsi Guangdong, China
Tegangan Input 21.6V
Tegangan Output 21.6V
Jinis produk Konverter baterei
Fungsi Adaptor baterei kanggo Makita 18V Lithium Battery dikonversi dadi Dyson V7 Vacuum Cleaner
Adaptor Baterei Dyson kanggo Baterai Lithium MAKITA 18V Diowahi dadi Baterei Dyson V7, Bisa digunakake karo Pembersih Vakum Absolute Kewan Seri Dyson V7.

Kita uga duwe model Adaptor Baterei ing ngisor iki kanggo Dyson V7 Vacuum Cleaner. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo kerjasama.Kompatibel karo Seri V7:
Kompatibel karo
Seri V7 Kab
Baterai Makita 18V Kab
MT18V7
Baterai DeWalt 20V
DW20V7
Baterei Milwaukee 18V
MIL18V7
Baterai Bosch 18V Kab
BOS18V7
Black&Decker, Kabel Porter, baterei Stanley 18V
BPS18V7
1. [PLEASE] Item iki mung adaptor, dudu baterei.Disaranake nggunakake baterei luwih saka 4Ah.Adaptor ora bisa ngisi baterei utawa pembersih vakum.Lan ora bakal nganggo baterei.Yen mandheg kerja dumadakan nalika ngresiki 10 nganti 20 detik.Sampeyan mung kudu ngisi baterei kanthi lengkap, banjur gunakake.Sakabèhé, wektu panggunaan gumantung saka kapasitas baterei sing diinstal.Tips Anget: Copot adaptor nalika ora digunakake.
2. [Kompatibel karo Makita 18V baterei Lithium] Ngonversi kanggo Makita 18V baterei BL1820 BL1830 BL1840 BL1850 BL1860 BL1850B BL1860B kanggo kanggo Dyson V6 baterei.Yen sampeyan ora duwe baterei V7, nanging sampeyan duwe Mak.. 18v baterei li-ion.Dadi, sampeyan mung kudu njaluk adaptor, banjur sampeyan bisa nggunakake lan nggarap pembersih vakum V7.
3. [Kanggo sampurna & Kompatibel karo Dyson V7 seri Vakum] MT18V7 Adaptor kita Kompatibel karo Dyson V7 Cordless Stick lan Handheld Vacuum Cleaner, V7 Motorhead Pro, V7 Pemicu, V7 Fluffy HEPA, V7 Absolute HEPA, V7 Animal HEPA, V7 Mobil + Perahu, V7 Kasur, V7 Extra Cordless Vacuum Cleaner.(★MUNG kanggo V7 SERIES Vacuums, Ora kanggo V6,V8,V11,dll)
4. [Gampang kanggo nginstal lan mbusak] Konverter "MT18V7" kita gampang digunakake, sampeyan mung kudu masang adaptor V6 menyang dasar vakum tanpa kabel V7 banjur lebokake Maki.. baterei lithium 18v menyang adaptor, sing nggawe karya reresik luwih trep lan prasaja. Yen karya reresik wis rampung, mbusak kabeh.
5. [Smart Protection System] adaptor V7 iki tundhuk karo FCC RoHS lan standar testing keamanan CE;Dibangun ing over-discharge, over-voltage, over-current, lan proteksi over-suhu, aman lan dipercaya.Dirancang nganggo lampu indikator, nalika lampu "Ijo", nuduhake karya normal, lan yen lampu dadi "Abang", tegese baterei wis entek.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita