Kipas angin portabel tanpa kabel

  • Kipas Angin Portable Baterei Urun kanthi Lampu LED

    Kipas Angin Portable Baterei Urun kanthi Lampu LED

    Kipas listrik tanpa kabel Urun cocok kanggo baterei Makita / Bosch / Dewalt / Milwaukee, bisa ndhukung pangisi daya adaptor kabel. Ndhuwur penggemar iki dilengkapi lampu LED, sing bisa digunakake kanggo maca buku lan lampu njero ruangan lan ruangan, supaya sampeyan seneng. angin kelangan lan entuk pengalaman cahya sing apik.

    UFA01bisa ndhukung rong merek beda batre alat saka merek padha kanggo sumber daya ing wektu sing padha.Sampeyan uga bisa digunakake nalika didhukung dening baterei siji, lan bisa digunakake ing njaba kanggo wektu sing luwih suwe. Bisa didhukung dening rong baterei alat saka merek sing padha utawa beda ing wektu sing padha, utawa bisa didhukung dening alat siji. baterei.

    UFA02iku relatif cahya, lan katon ijo katon relatif seger.Bisa ndhukung baterei siji saka macem-macem merek alat, lan antarmuka baterei bisa bebas diganti, kang banget trep lan prasaja kanggo operate.