Adaptor Pengisi Daya USB lan Tipe C kanggo baterei Dewalt 18V 20V

Katrangan singkat:

Adaptor Pangisi daya USB kanthi lampu LED pas kanggo baterei Dewalt 20V, kanthi Lampu LED lan port 1DC kanggo input baterei, lan 1 port USB, 1 port pangisi daya Tipe C, adaptor pangisi daya catu daya kanthi lampu LED lan penjepit sabuk, Bisa digunakake kanggo daya piranti daya cilik karo antarmuka USB lan TYPE USB C sajrone karya ruangan lan lelungan, uga sandhangan termal sing bisa diisi ulang, Kompatibel karo baterei DCB090.


Detail Produk

Tag produk

  • [Pengisi daya USB lan port DC 12V] Output 1: Tipe-C, output PD3.0 2: USB/QC3.0.Output 3: 1 DC 12V 2A port.Iki digunakake bebarengan karo baterei geser BL1850 (ora klebu) ing situs karya kanggo ngisi piranti elektronik cilik (smartphone, MP3, MP4, kamera, iPads, iPhone tablet lan piranti USB liyane) nalika daya AC ora kasedhiya.
  • [Kompatibel banget karo De Walt 20V] Cocog kanggo nyambungake baterei 14.4V / 18V / 220V menyang paket daya USB lan kompatibel karo baterei lithium DeW 18V 20V MAX XR.Contone, DCB180 DCB181 DCB182 lan 20V MAX digunakake kanggo DCB200 DCB201 DCB203 DCB204 DCB206 lan 14.4V DCB140.
  • [Lampu kerja LED 300LM] Dilengkapi lampu kerja LED MAX 300LM.Dilengkapi sistem lampu LED padhang 3 tingkat.Pencet saklar kanggo ngganti status cahya: urip, urip, sumunar utawa mateni.Cocog kanggo lampu camping ruangan, pangopènan listrik lan lingkungan kerja liyane.
  • [Dual USB lan 12V DC bandar] Kanthi dual 5V 2.1A USB DC daya output, iku cocok banget kanggo ngisi daya piranti elektronik.Kanthi port DC 12V 2A, cocok kanggo sumber daya saka sarung pemanas 12V.Bisa nyedhiyakake daya kanggo jaket pemanasan utawa kahanan darurat liyane.Contone, jaket pemanasan 12V.Ukuran kompak nggedhekake portabilitas kanggo digunakake ing njero ruangan lan njaba, sing cocog banget kanggo panggunaan ruangan utawa ruangan.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita