300W Portable Power Station Kanggo Dewalt Generator Baterai 20V kanggo Aksesoris Outdoor Camping Essentials

Katrangan singkat:

UIN02 300W Portable Power StationFor Dewalt 20V Battery Generators kanggo Outdoor Camping Essentials Accessories.For Dewalt 20V Baterei Portable Power Station, ditrapake kanggo Dewalt 300W outdoor generator, lan panggantos Jackery utawa automobile power inverter. Wis kapasitas gedhe lan bisa kompatibel karo papat 18V Baterei lithium 20V ing wektu sing padha. Dilengkapi baterei alat sing cocok, minangka sumber daya panyimpenan energi portabel portabel sing bisa ngisi daya lan cahya.Dibandhingake karo sumber daya panyimpenan energi, iku luwih ekonomis lan ditrapake.


Detail Produk

Tag produk

  • [300W sumber daya portabel] Kapasitas gedhe lan bisa kompatibel karo papat Dewolt 18V lithium baterei ing wektu sing padha: iku ditrapake kanggo Dewolt 20v Max baterei, DCB200, DCB206, etc. Power inverter ngowahi baterei Dewolt menyang generator cilik.Gelombang sinus sing diowahi bisa ngowahi sumber daya DC baterei Dewalt dadi AC1 sing luwih stabil.00V-12 0V AC sumber daya digunakake kanggo nyuplai daya kanggo peralatan elektronik ing kahanan darurat tanpa sumber daya, kayata mati daya, camping, turu ing mobil, etc. (ora kalebu baterei)
  • [SUB+C-type charger] Dilengkapi USB-A * 2+12 V 5 A DC port output * 1+Tipe-C * 1+110 V 300 W 50 Hz AC output * 1. Tipe-C selaras karo cepet protokol ngisi daya ponsel lan bisa ngisi daya ponsel kanthi cepet.Daya maksimum inverter yaiku 300W.Mangga priksa manawa daya piranti listrik kurang saka daya dirating inverter (inverter mung output, lan ora bisa ngisi baterei).
  • [Inverter nganggo lampu kerja LED] Inverter dilengkapi lampu LED, sing bisa diatur ing rong mode: sinar sing kuat 1200 lumens + sinar sing lemah 600 lumen, cocog kanggo ruangan ruangan, kemah lan lampu darurat lindhu
  • [Ultra aman] BMS dilengkapi IC canggih, kanthi proteksi kakehan / proteksi sirkuit cendhak / proteksi tegangan dhuwur / proteksi deteksi suhu sing ora normal, lan bakal mati kanthi otomatis yen ana kahanan sing ora normal.
  • [Kualitas sawise-sales] paket kalebu: 1 inverter (tanpa baterei) + adaptor DIY.Garansi setaun.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita