Genarator Inverter Daya 200W kompatibel karo Baterai Lithium Dewalt 20V

Katrangan singkat:

Pabrik Urun Pasokan langsung njaba DC menyang AC Portable Power Supply Inverter kanggo Dewalt 18V 20V alat daya baterei.UIN03 200W Portable Power Supply Inverter Kompatibel karo Dewalt 18V 20V baterei, AC 110V ~ 120V utawa 220V ~ 240V (Opsional) Modified Sine Wave Power Inverter USB lan USB-C lan Outlet AC, inverter baterei karo lampu LED kanggo Dewalt DC 18V dikonversi dadi AC 110V Portable Power Inverter Generator, Inverter Adaptor karo Type-C Fast charging port lan LED Working Light.


Detail Produk

Tag produk

* ✅【Portable Power Inverter Generator】Konverter daya 200W, Ngisi daya kanthi cepet nganti 3 piranti bebarengan. DC 18V nganti AC 110V-120V 60 Hz utawa Outlet AC 220V-240V 50 Hz kanggo ngisi daya piranti elektronik.Inverter Gelombang Sinus sing diowahi bisa luwih cepet, luwih tenang lan luwih stabil.Rasukan kemah.Konverter daya ora bisa diisi.

* ✅【kanggo DeWalt 20V Baterei】Kauntungan saka inverter daya portabel kita bisa nguripake kanggo DeWalt 20V baterei dadi generator cilik.Bisa nggawe baterei bisa ing daya sing luwih dhuwur, lan digunakake maneh.Pasokan listrik cilik cocok kanggo baterei DeWalt Lithium, DCB200 DCB201 DCB203 DCB208 DCB206 DCB204 DCB206-2 dll.

* ✅【Pengisi Daya USB & lampu kerja LED】output 1: Tipe-C,PD.output 2: USB / QC3.0.output 3: 200LM LED karya light.Gunakake karo DCB201 baterei geser (ora klebu) ing situs proyek kanggo ngisi piranti elektronik cilik (smartphone, MP3, MP4, kamera, iPads, tablet iPhone lan piranti USB liyane) nalika daya AC ora kasedhiya .

* ✅【Ukuran Kompak & Multiple Aman Proteksi】 Alian power inverter kanggo DeWalt dibangun ing penggemar lan sekring, kang bisa nyegah suhu dhuwur utawa sirkuit cendhak nalika digunakake, Diagnostik karo lampu indikator kanggo komunikasi status baterei."Lampu Ijo" tegese kerja normal, "Lampu Abang" tegese baterei entek.(CATATAN: Inverter ora bisa diisi daya)

* ✅【Kualitas Sawise Penjualan】Paket kalebu: 1 * Adaptor Inverter (tanpa baterei).30 dina ora ana alesan kanggo bali.garansi 1 taun.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita