Kanggo Milwaukee 18V Baterei Konverter Konektor DIY Power Adapter karo Kabel

Katrangan singkat:

Adaptor Roda Daya karo Fuse & Switch, Adaptor Baterei Aman kanggo Baterei Lithium 18V Milwaukee, Kawat 12 Gauge, Konverter Daya sing Apik kanggo Truk Numpak DIY, Robotika, Dolanan RC lan Lampu Kerja.Kanggo Milwaukee M18 18V Baterai Adaptor Sumber Daya Gunung karo Kabel, Konverter Baterai Konektor Adaptor Daya DIY.


Detail Produk

Tag produk

  • Kompatibilitas: Konektor daya baterei digawe kanthi apik, pas karo baterei, bisa nginstal lan ngunci baterei kanthi gampang. Kompatibel karo seri 18v baterei Milwaukee M18.
  • Gampang kanggo Instal: Cukup mindhah adaptor daya menyang njero alur, banjur push konverter lan priksa manawa baterei wis dikunci.( Tips: Yen sampeyan pengin mbusak adaptor saka baterei, Mangga pencet mudhun Gesper baterei, banjur copot. ), ana 4 bolongan meneng ing adaptor kanggo gampang ndandani karo ngawut-awut.
  • Gampang kanggo Instal: Cukup mindhah adaptor daya menyang njero alur, banjur push konverter lan priksa manawa baterei wis dikunci.( Tips: Yen sampeyan pengin mbusak adaptor saka baterei, Mangga pencet mudhun Gesper baterei, banjur copot. ), ana 4 bolongan meneng ing adaptor kanggo gampang ndandani karo ngawut-awut.
  • Multi-fungsi: Power wheel adaptor wis 12,6 inci 12 gauge kabel diinstal;20A saiki maksimum diijini, Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo upgrade gembong daya, Toys, utawa Robotics DIY, aplikasi daya dhuwur, etc. Ayo dicekel bocah duwe gembong daya saklawasé telas fun karo swap baterei 5 detik metu!
  • Pènget: Produk iki dudu pangisi daya, mung ngasilake voltase baterei lan daya langsung saka baterei.Kabel abang disambungake menyang terminal positif, lan kabel ireng disambungake menyang terminal negatif;Nalika nggunakake, loro kabel ngirim ora kontak.Yen adaptor ora digunakake kanggo dangu, mangga misahake saka baterei.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita