200W Power Inverter generator kompatibel karo Makita 18V Lithium Battery

Katrangan singkat:

Inverter Daya 200W Generator Luar Ruangan, Walik DC saka baterei alat Makita 18V dadi 110V-120V utawa 220V-240V (Opsional) AC, Sumber Daya Portabel Gelombang Sinus sing Dimodifikasi karo Outlet AC & Port USB & Port Tipe-C & Adaptor Port Charger Lampu LED, UINW03 200 Inverter Power Supply Kompatibel karo Baterai Makita 18V. Digunakake bebarengan karo baterei alat Makita, padha karo sumber daya panyimpenan energi portabel, sing bisa digunakake kanggo cahya ruangan, telpon seluler, komputer tablet, pangisi daya peralatan rumah tangga cilik lan sumber daya darurat. .


Detail Produk

Tag produk

  • Pasang nganggo baterei AAA 18V kanggo nyedhiyakake daya terus-terusan utawa ngisi ulang piranti pribadi lan elektronik cilik kanthi 1 Outlet AC 110V-120V, 1 Port USB-C PD, lan 1 Port USB-A.Ngisi daya kanthi cepet nganti 3 piranti bebarengan.Inverter Gelombang Sinus sing diowahi bisa luwih cepet, luwih tenang lan luwih stabil.Uga bisa dadi sumber daya portabel kanggo kegiatan ruangan, kaya camping, hiking lan fishing.
  • Ana Fungsi Lampu Malam LED 200LM, bank daya & peralatan kemah, ing wektu sing padha kanggo nyukupi kabutuhan ruangan. Praktis banget kanggo ruangan ing wayah wengi.kanggo pangopènan listrik, lampu darurat, lan lampu kemah ruangan, Mung stasiun inverter daya portabel kanthi baterei 18 volt kanggo kemah, hiking, lelungan lan liya-liyane.Gadget sing apik kanggo solusi daya ruangan, entheng banget. (Pencet tombol putih dhisik banjur pencet tombol lampu ijo kanggo mbukak)
  • Swara voltase pangayoman, Short circuit pangayoman lan Swara pangayoman suhu, daya baterei inverter bakal mati kanthi otomatis nalika tak short circuit utawa liwat suhu nganti 60. Aman kanggo saben dina nggunakake.
  • Desain entheng, Kompak kanthi gagang puteran, trep banget kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.
  • Daya maks inverter daya baterei yaiku 200W, mula priksa manawa daya piranti listrik sing digunakake kudu kurang saka 200W saka daya dirating inverter.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita