Apa peralatan sing sampeyan butuhake kanggo camping ruangan?

Camping minangka gaya urip ruangan jangka pendek lan kegiatan favorit para penggemar ruangan.Campers umume bisa teka ing camping mlaku utawa mobil.Camping biasane dumunung ing lembah, tlaga, pesisir, suket lan panggonan liyane.Wong-wong ninggalake kutha sing rame, bali menyang alam sing sepi, pasang tenda, lan santai ing gunung lan banyu sing ijo.Iki uga minangka cara luang liburan kanggo wong sing luwih modern.
Lampu LED adaptor portabel

Nanging, yen sampeyan nyoba camping kanggo pisanan lan ora duwe pengalaman ing preparation peralatan lan construction camp, sampeyan kudu ora gampang nyerah camping.Artikel iki utamane ngenalake peralatan kanggo kemah ing wiwitan.Tindakake kula kanggo ngurutake peralatan lan sampeyan bisa kanthi gampang kemah

Pisanan, tarub, peralatan camping ruangan paling penting.

1. saran tarub: milih tarub pindho lapisan karo struktur stabil, bobot entheng, angin kuwat lan resistance udan;

2. Klasifikasi tarub: saka perspektif penak operasi: tarub camping cepet;Fungsi: tarub climbing prasaja, tarub sunshade, tarub kulawarga, multi kamar lan multi hall tarub, tarub kanopi, lan khusus ruang tamu tarub;

3. Kémah kudu nimbang kanthi lengkap jumlah kulawarga, dhuwur lan awak anggota kulawarga lan faktor liya sing dibutuhake kanggo papan kegiatan.

Kapindho, sleeping bag.

1. Miturut suhu camping lan resistance kadhemen Panjenengan, milih anget saka tas turu, dipérang dadi pindho utawa siji;

2. Padding saka kantong turu digawe saka serat sintetis lan mudhun.Down nduweni retensi panas sing luwih dhuwur, bobote luwih entheng, kompresibilitas apik, nanging gampang lembab;Serat sintetis nduweni insulasi termal sing relatif kurang, volume paket gedhe, kompresibilitas sing kurang nanging tahan banyu sing kuwat, lan insulasi termal sing dhuwur ing kelembapan sing dhuwur;

3. Bentuk tas turu: tas turu mumi nduweni pundhak sing amba lan sikil sing sempit, sing apik kanggo njaga anget lan cocok kanggo digunakake ing mangsa adhem;Pundhak gaya amplop ambane kaya sikil, cocok kanggo musim panas sing anget lan sing awak gedhe.

Katelu, pad tahan kelembapan.

1. Pad moistureproof, Kelembapan-bukti - lemah Kelembapan, anget - lemah kadhemen, nyaman - lemah flat;

2. Pad bukti lembab kudu cocog kanggo ukuran tarub, lan jinis umum yaiku:

Foam pad - moistureproof, insulasi termal, lan comfort umum;amben inflatable - moistureproof, anget lan nyaman;Bantal inflatable otomatis - moistureproof, anget, umum, comfort paling.

Kaping papat, perabotan lan aksesoris.
Lampu LED adaptor portabel

1. Meja lan kursi lipat: meja lan kursi lipat kanggo panggunaan ruangan, gampang digawa lan ukurane cilik;

2. Lampu: lampu camping, senter utawa lampu sing perlu peralatan camping ruangan;

3. Tas medis: tape medis, balm penting, kasa katun, obat nyamuk, pencegahan heatstroke lan perlengkapan olahraga ruangan liyane;

4. Langsir langit minangka piranti sing perlu kanggo kemah ing padang rumput, lan bisa diabaikan yen ana iyub-iyub alami ing gunung utawa alas;

5. Kantong sampah: Ing kabeh kegiatan ruangan, kita kudu nyiapake tas sampah sing cukup, ing tangan siji, kanggo nglindhungi lingkungan, ing tangan liyane, kita kudu nyelehake sepatu, sandhangan lan barang bukti lembab liyane sawise ganti ing wayah wengi.

Akhire, peralatan kanggo nambah kualitas camping

1. Lampu swasana: lampu warni, balon lsp

2. Kompor: tungku gas, vaporizer, tungku alkohol, lsp;

3. Tableware: set ruangan pot, mangkok, sendok lan cangkir teh;

4. Kemah sing bisa ngobong geni lan nyiapake peralatan barbekyu;

5. Kulkas, generator, stereo, teleskop, wisel, kompas, jamban portabel, lsp.


Wektu kirim: Oct-25-2022