Kaluwihan

kauntungan pcb
cetakan kauntungan
cetakan kauntungan 1

Sel Baterei

Umume sel sing digunakake ing piranti listrik yaiku Ni-MH lan Li-ion. Loro-lorone ora duwe bahaya, lingkungan, ramah kanggo bumi kita. ,pengeboran tanpa kabel, palu listrik, sawer listrik lan aplikasi kluwarga liyane.Amarga China Domestik lithium ion urip baterei baterei ora anggere diimpor Cell ing dhuwur-saluran discharge digunakake saiki.We nganggo LG / Samsung lan merek kondhang liyane. Yen sampeyan duwe rekomendasi dhewe, pls kabari kita.

Power Tool Kripik baterei

PCB sing diprodhuksi dening manufaktur kita nyekeli.Saiki tingkat discharge dhuwur,Tansah ing kahanan kerja on-off tegese PCB minangka komponen sing paling penting.Dadi IC,MOS lan IR kita dibutuhake kabeh diimpor saka Jepang.Bahan mentahan sing dituku dening kita lan nglumpuk / dicithak dening pabrikan nyekeli kita.

Power Tool Kasus Baterai

Kita nandur modal mayuta-yuta Yuan menyang macem-macem baterei alat daya lan cetakan produk sing gegandhengan kayata lampu LED, Fan, Inverter lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, kita wis ngembangake lan ngasilake baterei, adaptor lan pangisi daya sing bisa ngganti merek terkenal kayata Makita, Bosch, Dewalt, B&D, Milwaukee, Craftsman, Ryobi, Irobot, Dyson, lsp. Dadi yen sampeyan distributor gedhe, kabari. Kita bakal menehi rega sing paling kompetitif. baterei dhewe, kita bisa nyedhiyani sampeyan kasus, pcb lan sel baterei uga.

Saben komponen duwe peran sing penting banget, kita bakal nindakake upaya paling gedhe kanggo ngontrol kualitas lan ngumpulake bungkus sing dibutuhake.

Sertifikasi 

Kabeh model duwe laporan MSDS / LVD / EMC. produk parsial duwe laporan UN38.3 / CE, yen ana sawetara sertifikasi sing dibutuhake, kabari aku lan kita bakal nglamar. Kita ora nggawe sertifikasi palsu.