Sampeyan kudu ndeleng sadurunge pesenan

6

Babagan conto lan pesenan

Q: Kepiye carane njaluk conto?

A: Mangga hubungi kita kanggo 1-5 samples.We nyedhiyani conto lan bali biaya conto ing urutan akeh.

P: Kepiye carane bisa mbayar?

A: Kita nampa mbayar kanthi transfer bank (T / T) utawa Paypel.

Q: Nalika bakal pangiriman sawise pembayaran?

A: Samples bakal njupuk bab 3-5 days.Bulk pesenan bab 15 dina.

P: Kepiye carane bisa nggawe pesenan?

A: Hubungi telpon, email, Skype lan informasi kontak liyane diterbitake ing website resmi, lan salesman bakal ngubungi sampeyan ing wektu.

P: Apa aku bisa mbayar langsung apa sing dibutuhake adhedhasar rega ing situs web?

A: Amarga mundhak cetha lan tiba saka kurs, rega ing website mung rega unit referensi saka urutan kumpulan 1Kpcs, kang ora bisa diatur miturut kurs ing wektu.

Lan kita uga bakal takon biaya transportasi sing cocog miturut kabutuhan tartamtu, jumlah lan alamat.Mangga takon rega wektu nyata lan syarat transaksi liwat email, Wechat utawa skype.

 Babagan kemampuan kita

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A:Yourun(Urun) punika profesional piranti tanpa kabel baterei & pangisi daya Produsèn & dagang combo luwih saka 10 years.Our perusahaan dumunung ing kutha Shenzhen, Guangdong Province.The telung pabrik Yourun Holdings darmabakti kanggo produksi lan riset lan pangembangan Papan PCB, baterei, penggemar, lampu lan produk peripheral liyane.Pabrik iki jembaré watara 10.000 meter persegi.Ana 21 insinyur R&D, 33 insinyur kualitas, lan tim sales B2B lan B2C.Ana luwih saka 30 wong lan luwih saka 200 buruh produksi. Sugeng rawuh ing pabrik kita ing wektu sing trep.

P: Apa kapasitas baterei saben wulan?

A: Kapasitas saben wulan baterei Yourun (Urun) yaiku 1800000-2500000pcs. Kita nampa proyek OEM / ODM.

Q: Apa kekuatan sampeyan kanggo proyek ODM & OEM?

A: proyek OEM / ODM olèh.Kita duwe lokakarya ngecor lan injeksi ngecor dhewe, workshop produksi Papan PCB kita dhewe, R&D engineers sing bisa nyedhiyani technical support paling apik kanggo proyek kita, lan layanan chain sumber lengkap.Kita nandur modal ing riset lan pangembangan produk anyar lan cetakan anyar saben taun.Kita bisa nyedhiyakake layanan khusus kayata ide, proofing 3D, bukaan cetakan, lan liya-liyane, lan uga ngrancang lan ngasilake macem-macem produk sing paling laris kanggo kanca-kanca ing pirang-pirang negara.

P: Kepiye babagan kebijakan garansi sampeyan?

A: Yourun (Urun) nawakake garansi setaun kanggo baterei, pangisi daya, Adaptor, lampu LED, Kipas angin, Inverter, lsp.Sembarang masalah kualitas digawe sak wektu babar pisan.Ana tim layanan sawise-sale profesional kanggo dhukungan pelanggan lan promosi.

P: Kepiye tingkat cacat produk sampeyan?

A: Kurang saka 1%.